Waarom bij ons: ons doel

Naast veel productvoordelen, zoals

  • Gebruik van het meest gebruikte Content Management Systeem (SCM) WordPress: 36% van alle websites wereldwijd. Optioneel bieden wij nummer twee in de wereldmarkt aan, CMS Wix. Zie ook wikipedia.
  • Eén van de beste webhosting van Nederland toepassen. Vimexx is uitgeroepen tot best beoordeeld webhosting provider.
  • Een bredere kijk dan alleen het maken van de website. Ook online marketing in zijn geheel benutten en Google optimaal gebruiken.
  • Tevens een super scherpe prijs aanbieden en;
  • Service, onderhoud, trainingen, SEO, SEA verzorgen. Laat je vrijblijvend adviseren.
  • Uitleg en meedenken vanuit het standpunt van een ervaren ondernemer in plaats van uit de techniek.

Hebben wij als doel gesteld:

  • Iedereen een goede, klantvriendelijke, gebruikersvriendelijke, slimme en snelle website aanbieden.
  • Trachten website optimalisatie volledig te benutten, zodat ook een hoge ranking in Google wordt behaald.
  • De klant zelf keuzes te laten maken om na de website bouw, niets, een gedeelte of alles bij ons neer te leggen. Eventueel door middel van basis trainingen kan de klant het stokje overnemen en de hosting, website, SEO en SEA zelf verzorgen.
  • In een tijd van een economische crisis door het corona-virus, een betaalbare website voor iedereen aan te aanbieden inclusief een waardebon voor een groepsuitje.

Maatschappelijk betrokken

Duurzaam Keurmerk In 2014 ontvingen wij van gemeente Eindhoven het Zilveren Keurmerk Duurzaam Ondernemer. Na het ontvangst van dit keurmerk hebben wij daarna diverse duurzame ontwikkelingen en innovaties doorgevoerd. Op 8 juni 2015 vond in het Natlab Eindhoven de zesde editie plaats van de uitreiking van het keurmerk duurzame ondernemer. Veertig ondernemers in Eindhoven ontvingen een gouden, zilveren of bronzen keurmerk. Duurzaam Bedrijfsuitje ontving dit maal het Gouden Keurmerk.

Partner MVO Nederland Sinds 2015 zijn wij partner van MVO Nederland en voldoen we tevens aan het manifest. Voor meer informatie kijk op www.mvonederland.nl

Erkend Leerbedrijf Sinds 2012 zijn wij erkend leerbedrijf en voorzien wij leerlingen van het MBO in een stageplek. Daarnaast voorzien wij voor HBO studenten sinds 2012 ook in stageplaatsen.

Sociale en duurzame partners Wij werken samen met zorgboeren, zorginstellingen, greenkey locaties, sociale restaurants en fairtrade leveranciers. Onze partners worden hier op gescreend en mocht de partner behoefte hebben, adviseren wij hen in MVO en verbeteringen. Onze partner horeca locaties bieden garantie voor (h)eerlijk eten en drinken, en houden bovendien rekening met het milieu, food waste en sociaal personeelsbeleid. Wanneer wij de mogelijkheid zien om samen te werken met een Greenkey locatie zal dit dan ook altijd onze voorkeur hebben. Ook werken wij samen met groenezaken en locaties met meerwaarde. Bij locaties met Meerwaarde(n) vindt u bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten, met meer waarden voor cultuur, natuur of mens.

Goede Doelen Jaarlijks steunen wij diverse goede doelen zoals Alpe d’Huzes, KWF, Natuur Monumenten en het WNF.