Marketing Consultancy & Ondernemersadvies door Niels Lodewijks uit Eindhoven

Laat je adviseren, trainen of coachen door Niels Lodewijks (links op foto).
Ervaringen, kennis en kunde:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Biografie:

Tools die Niels in kan gaan zetten zijn:

De 4 doelgroepen:

Artikel Eindhovens Dagblad 30-12-2020.

Prijzen exclusief 21% btw

Sparren, adviezen en verbeterpunten in (offline en online) Marketing en/of je Business met Niels (per sessie van circa 1,5 uur)

  1. Student € 62 / uur (€ 75 incl. btw / uur)
  2. Starter (KvK inschrijving nog niet gedaan, of maximaal 1 jaar ingeschreven) € 75 / uur
  3. ZZP-er minimaal 1 jaar ingeschreven bij de KvK € 90 / uur
  4. MKB met DGA of eigenaar € 120 / uur (extra personen a €30 / uur meerprijs)

Het verzorgen van onderzoek en/of schrijven van plannen is maatwerk, en geldt een aangepast uurtarief of een vast projectprijs.

Uitgangspunten:

 • Een korte briefing wordt vooraf per telefoon gedaan. Er wordt dan bij opdracht een eerste intakelijst per e-mail gestuurd. Deze wordt ingevuld en opgestuurd, voordat de eerste sessie aanvangt. Tijdens de eerste sessie wordt meestal duidelijk hoeveel sessies aansluitend nog volgen. Een traject kan variëren van 1 sessie tot wel 8 sessies.
 • In geval een sessie door onze organisatie Coachingskamer Eindhoven beter tot zijn recht komt, kan Sabine ingeschakeld worden in plaats van Niels.
 • Een sessie duurt per keer standaard 1,5 uur. In geval er mogelijkheden en behoeften zijn duren sessies langer. Dit wordt vooraf of tijdens de sessie altijd kortgesloten.
 • Wij verwachten dat de Student of Starter naar ons te Strijp-S Eindhoven komt. Prijs is inclusief privé ruimte, koffie en thee.
 • De starter die nog niet ingeschreven staat, kan bij oprichting van zijn/haar bedrijf de sessiekosten alsnog declareren op de zaak en btw terugvorderen.
 • De ZZP-er of MKB-er is ook welkom bij ons te Strijp-S Eindhoven in de gratis ruimte met koffie en thee. In geval de ZZP-er of MBK-er behoefte heeft aan een sessie buiten Strijp-S of op eigen kantoor, regelt hij of zij de meeting ruimte. De meerprijs reiskosten zijn € 0,50 / km (met een minimum van €25).